12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăPoliticăCiolacu: Am ajuns eu, președintele ciumei roșii, să cer „Fără penali în...

Ciolacu: Am ajuns eu, președintele ciumei roșii, să cer „Fără penali în funcții publice”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, i-a ironizat joi, într-un interviu la Radio Guerrilla, pe cei de la USR-PLUS şi PNL, susţinând că a ajuns să se roage de ei pe tema proiectului de lege „Fără penali în funcţii publice”.

„Vă mai zic o anomalie: am ajuns eu, preşedintele ciumei roşii, să le cer PNL-ului şi USR-ului să introducă pe ordinea de zi în Senat legea ‘Fără penali în funcţii publice’”, a declarat Marcel Ciolacu, citat de Ştiripesurse.ro.

El a precizat că nu face referire strict la actualul premier, Florin Cîţu, despre care a spus că „e evident că e penal”.

„Eşti penal pentru o perioadă mai scurtă sau mai lungă, tot penal eşti. Cred că trebuie închisă şi această temă în societate şi de acum să fie o delimitare clară cine accede la funcţii publice şi cine nu. Este momentul ca România să tragă această linie”, a declarat Ciolacu.

Pe 30 august, după ce în spaţiul public a explodat scandalul legat de faptul că, în urmă cu 20 de ani, premierul Cîţu a fost prins de poliţie conducând băut, Ciolacu a susţinut că PSD va propune să fie dezbătut în Senat proiectul „Fără penali în funcţii publice”, iar apoi să fie organizat un referendum prin care românii să voteze pentru demiterea premierului.

Citește și: Dan Barna: ,,Moțiunea nu va ajunge la vot. Va fi blocată de Cîțu-Ciolacu”

Cele mai citite

O fostă câștigătoare de la „Vocea României”, mărturie dureroasă despre experiența nașterii: „A fost foarte traumatizantă. Cadrele medicale înjurau, vorbeau foarte urât!”

Cristina Bălan, artista care în 2015 a câștigat marele trofeu la „Vocea României", a povestit experiența traumatizantă pe care a trăit-o în urmă cu...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

FOTO. Cort al AUR, demolat în Sectorul 3! Mihai Enache acuză: „Coaliția terorii PSD-PNL continuă abuzurile la adresa noastră”

Mihai Enache, candidatul partidului AUR la Primăria Capitalei, acuză Primăria Sectorului 3, condusă de către social-democratul Robert Negoiţă, că a demolat și confiscat un...
Ultima oră
Pe aceeași temă