9.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Cine umileşte preşedintele Partidului Naţional Liberal umileşte partidul, susține Ludovic Orban

„Cine umileşte preşedintele Partidului Naţional Liberal umileşte partidul în ansamblu”, este de părere Ludovic Orban, președinte în funcție al PNL și candidat la un nou mandat de lider al partidului.

„Pentru mine, a fi preşedintele Partidului Naţional Liberal înseamnă o răspundere uriaşă, o povară imensă şi o misiune pe care am înţeles să o îndeplinesc aşa cum am putut mai bine. Vreau să le transmit unora mai puţin obişnuiţi cu PNL: cine umileşte preşedintele Partidului Naţional Liberal umileşte Partidul Naţional Liberal în ansamblul său şi, la urmă, îl umileşte pe fiecare dintre membrii Partidului Naţional Liberal, provocând un grav deserviciu nouă, fiecăruia dintre noi”, a declarat, marți, 20 iulie, Ludovic Orban.

Președintele PNL a exprimat această opinie într-un discurs prezentat la Ploiești, în contextul reuniunii de alegeri de la PNL Prahova.

Ludovic Orban a amintit de faptul că, anul trecut, în primul an al pandemiei, guvernul pe care l-a condus a luat „măsuri peste măsuri de susţinere a cetăţenilor”. 

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă