13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăPoliticăCe capete au mai picat la primăria sectorului 1. Ce zice Clotilde...

Ce capete au mai picat la primăria sectorului 1. Ce zice Clotilde Armand

Doi directori din cadrul ADP Sector 1, trimiși în judecată de procurorii DNA în anul 2018 într-un dosar de corupție – trimiși în judecată pentru fapte penale incompatibile cu funcția detinută: luare de mită și mărturie mincinoasă, au fost suspendați din funcție, anunță Clotilde Armand.

„Am suspendat din funcție doi directori din cadrul ADP Sector 1 trimiși în judecată de procurorii DNA în anul 2018 într-un dosar de corupție – trimiși în judecată pentru fapte penale incompatibile cu funcția detinută: luare de mită și mărturie mincinoasă”, transmite primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Ea acuză că vechea administrație că i-a protejat pe cei doi directori.

„Directorii respectivi au fost protejați de vechea conducere și menținuți în funcții în cadrul unei dintre cele mai bogate direcții din primărie”, conchide edilul Sectorului 1.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...

Securizează fiecare încăpere cu priza cu întrerupător aplicată, de la sercomelectric.ro

Nu doar sistemele de securitate sporesc siguranța unei clădiri, ci și sistemul electric este cel care face diferența. Este bine ca acesta să fie...

Ciolacu: România va avea cea mai mare creştere economică din Europa în 2024

România va avea "cea mai mare" creştere economică din Europa anul acesta, bazată pe investiţii şi nu pe consum, a declarat, marţi, prim-ministrul Marcel...
Ultima oră
Pe aceeași temă