23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăPoliticăCătălin Rădulescu, despre majorarea numărului de funcţii pentru femei la şefia PSD

Cătălin Rădulescu, despre majorarea numărului de funcţii pentru femei la şefia PSD

”Eu aş vrea să candidez la funcţia de vicepreşedinte al partidului, cum am candidat şi acum patru ani. Înţeleg că se va propune o modificare de statut şi înţeleg că s-a propus să fie alegeri pe regiuni şi nu poţi să candidezi decât unul singur – un bărbat şi o femeie, pentru că nu poate în regiunea respectivă să dea organizaţia un singur aviz decât pentru o singură persoană. Logic – foarte simplu şi foarte şmechereşte”, a declarat deputatul Cătălin Rădulescu.

El a mai spus că ar trebui organizate alegeri pe actualul statut.

”Eu cred că ar trebui să mergem pe statutul vechi al partidului, nu să facem un statut nou, ca să nu existe competiţie în partid. Mie mi se pare firesc ca orice om să poată candida. Ar fi limitarea candidaturilor”, a adăugat Rădulescu.

El a acuzat şi creşterea procentului de posturi de vicepreşedinte alocat femeilor.

”Vor fi jumătate bărbaţi şi jumătate femei. Fiind opt regiuni, vor fi opt bărbaţi şi opt femei. Se măreşte numărul de femei. Ceea ce… Eu nu am nimic… Mie îmi plac femeile, le iubesc extraordinar, dar nu ştiu dacă e, aşa, o cutumă în partidul nostru, chiar aşa, dintr-o dată, de la 30(% -n.r.) la 50(% n.r.)…”, a mai spus deputatul PSD.

El a afirmat că o altă modificare propusă se referă la liderii organizaţiilor judeţene, care vor putea deţine şi funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional, ”ceea ce nu e în regulă”.

De asemenea, Rădulescu a spus că, în mod normal, ”toată lumea ar trebui să fie nemulţumită, dacă e să fim normali la cap” de modificările care vor fi aduse statutului partidului.

Cele mai citite

Tramvaiul 41 nu va circula sâmbătă

Linia de tramvai 41 va fi suspendată temporar, sâmbătă, 30.03.2024, anunță STB. Legătura între cartierul Drumul Taberei și zona de Nord a Capitalei se va...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă