19.8 C
București
luni, 27 septembrie 2021

Biroul Electoral a respins contestațiile PSD. Clotilde Armand se declară primarul Sectorului 1

„Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestaţiile PSD împotriva mea. Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile şi nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestaţiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Ştiu că le este greu să creadă asta, dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”, a declarat Clotilde Armand printr-un mesaj postat, pe Facebook, duminică. 

Declarația candidatei PNL – USR – PLUS vine după ce, duminică, Biroul Electoral Municipal (BEM) al Capitalei a respins cererea PSD de renumărare a voturilor de la alegerile locale în Sectorul 1.

BEM a decis că este neîntemeiată contestaţia PSD față de decizia anterioară a Biroului Electoral din Sectorul 1 privind respingerea cererii de renumărare a voturilor în acest sector.

Pe de altă parte, reclamațiile privind o eventuală fraudă electorală la alegerile locale din Sectorul 1 au fost analizate şi respinse ca nefondate de către Biroul Electoral Central.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă