9 C
București
luni, 25 octombrie 2021

„Avem noroc cu Uniunea Europeană, accesul la vaccin şi PNRR sunt efectele norocului”, susține USR

„Avem noroc cu Uniunea Europeană. Şi accesul la vaccin şi PNRR-ul sunt efectele norocului nostru istoric de a fi prins la timp trenul integrării europene”, susține, într-o postare pe Facebook, deputatul Tudor Benga (USR PLUS).

Deputatul avertizează însă că „UE ne dă, dar nu ne bagă şi în traistă”.

„Nu reuşim să stabilizăm cât de cât cursul epidemiei, ne tot învârtim în jurul cozii cu măsurile necesare pentru valul trei, sprijinul oferit mediului de afaceri, mai ales celui mic antreprenorial este extrem de subţire, domenii devastate de criză precum horeca, evenimentele sau cultura sunt în pragul disperării, iar oamenii nu mai au încredere în noi ca autorităţi şi prin urmare nici chef să respecte reguli pe care le văd drept arbitrare şi ineficiente”, susține deputatul Tudor Benga.

El lansează și un apel către români de a se imuniza anti – Covid prin vaccinare.

„Nu există soluţie mai rapidă pentru coşmarul ăsta decât vaccinul. De două zile a crescut media zilnică de la cca 50.000 pe zi la cca 60.000, ceea ce e un semn bun. Avem nevoie să ajungem la 100.000 de vaccinuri pe zi şi am convingerea că o putem face în aprilie”, afirmă deputatul USR PLUS.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă