29.3 C
București
miercuri, 17 august 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăAmbasadorul Rusiei a fost convocat la MAE

Ambasadorul Rusiei a fost convocat la MAE

Ambasadorul Rusiei la București, Valery Kuzmin, a fost convocat la sediul MAE, pentru a i se transmite un protest din partea statului român.

Convocarea s-a făcut la inițiativa ministrului Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu. La întâlnirea cu diplomatul rus a venit secretarul de stat Iulian Fota. Acesta i-a transmis reprezentantului Rusiei nemulțumirea României față de declarațiile sale, exprimate după ce a început războiul în Ucraina.

Ambasadorul Rusiei, Valery Kuzmin, a acuzat NATO că dezinformează

Una dintre declarațiile care au generat nemulțumirea părții române fusese postată de Ambasada Rusiei pe internet. În acest text, Ambasada Rusiei acuza NATO că dezinformează în ceea ce privește războiul din Ucraina.

Cel mai recent, un fost ministru al Justiției, Valeriu Stoica, avertiza că, sub protecția libertății de exprimare, în România se produc „atacuri” la adresa valorilor euroatlantice.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
00:01:05

VIDEO: Un băiețel s-a urcat pe scenă în timpul audienței susținute de Papa Francisc

Papa Francisc s-a arătat foarte încântat miercuri (17 august) când, în timpul audienței generale, un băiețel a urcat pe scena pe care ținea audiența...
00:00:54

Un videoclip cu dronă arată mai multe bărci ce au ajuns să fie plajate în Serbia, lovită de secetă

Mai multe bărci au fost plajate pe malul Dunării, în orașul din Serbia, Novi Sad, din nordul țării, deoarece temperaturile ridicate și lipsa ploilor...
00:01:14

Un incendiu de vegetație din Portugalia a înnorat orașul Madrid, aflat la 250 de mile distanță

Fumul de la un incendiu uriaș din Portugalia a înnorat cerul din Madrid, aflat la 250 de mile distanță, marți (16 august), iar locuitorii...
Ultima oră
Pe aceeași temă