25.2 C
București
luni, 27 septembrie 2021

Alina Gorghiu vrea să o sancționeze pe Șoșoacă pentru nepurtarea măștii în Senat

Gorghiu spune că Şoşoacă nu respectă măsurile de protecţie sanitară şi nu poartă mască în sala de plen, instigă la ură în luările de cuvânt, jigneşte şi utilizează un discurs xenofob, homofob şi extremist.   

„Este inadmisibil să mai tolerăm ca parlamentarul Diana Iovanovici-Şoşoacă să sfideze orice normă legală şi orice regulă a bunului-simţ în cea mai prestigioasă instituţie a ţării, în care fiecare dintre noi, la fel ca şi domnia sa, este legitimat prin votul electoratului. O asemenea atitudine resprezintă o gravă ofensă adusă atât Parlamentului, cât şi românilor. Încalcă măsurile sanitare, nu poartă mască de protecţie în sala de plen a Senatului, dând în permanenţă dovadă de iresponsabilitate. Instigă la ură şi haos în luările de cuvânt din plenul Senatului, jigneşte, aduce ofense şi grave acuzaţii neîntemeiate, utilizează discurs homofob, xenofob, extremist. În loc să îşi respecte statutul de parlamentar şi să facă legi în interesul românilor şi pentru electoratul care a trimis-o în Parlament”, a motivat Gorghiu.

La Camera Deputaților, deputatul AUR Dan Tanasă a fost sancționat cu un avertisment scris după ce i-a înjurat pe doi deputați ai USR PLUS. 

Ultima oră
Pe aceeași temă