-0.8 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăAlin Stoica, ironizat de un alt fost prefect al Capitalei

Alin Stoica, ironizat de un alt fost prefect al Capitalei

Precedentul prefect al Capitalei, Alin Stoica (USR), este ironizat de Sever Stana, care a ocupat aceeași funcție.

Reacția lui Stana vine după ce Stoica a declarat că organizarea Congresului PNL cu 5.000 de participanți încalcă “regurile bunului simț”.

“Cât timp a fost Prefect, #AlinStoica nu a fost preocupat de normele legale și nici de regulile de bun simț. A acceptat ascultător orice decizie venită pe linia partidului/alianței/colegilor de la #Sectorul6/#Sectorul1. A acceptat prin…neimplicare! Acum, onorabilul și stimabilul #AlinStoica este lovit de…legalitate și responsabilitate!

Acum, #AlinStoica emite opinii. Opinii diametral opuse în raport cu cele din perioada în care era… Mai mult, #AlinStoica induce ideea că dacă ar mai fi fost în funcție, atunci congresul PNL s-ar fi desfășurat sub atenta și deosebita lui grijă. Cu alte cuvinte, nu ar fi permis ca bunul simt și legea să fie călcate în picioare pentru niște interese personale. Uită, însă, un lucru esențial. Mankurtul rămâne pe veci mankurt! La fel și impostorii… În rest, de…numai de bine!”, a scris Sever Stana pe pagina sa de Facebook.

Cele mai citite

Cronologia nu înseamnă progres 

Astăzi, manierele, cultura, principiile morale au ajuns să formeze o recuzită la fel de ruginită și desuetă, precum armura cavalerului tristei figuri, în ochii celor care au căzut definitiv în gaura neagră a...
Ultima oră
Pe aceeași temă