10.5 C
București
marți, 19 octombrie 2021

Alin Nica: “Timișul e campion la imunizare”

„Timișoara iese din carantină cu un număr al cazurilor mai ridicat decât atunci când a intrat în carantină, dar cu o pantă descendentă care nu este dată neaparat de această carantină de formă, ci mai degraba ca urmare a apelului pe care eu l-am făcut, de a intensifica vaccinarea care în ultimele săptămâni a ajuns la un nivel de 0.5% din populația județului în fiecare zi”, a declarat Alin Nica.

Potrivit acestuia, Timișul este campion la imunizare.

A explicat reporterilor de ce atâta frustrare din partea oamenilor, spunând că restricțiile dure trebuie schimbate cu alte arme de luptă împotriva coronavirusului.

Reamintim că Timișoara l-a învins în prima instanță pe Raed Arafat, care a impus peste capul reprezentanților locali prelungirea carantinei cu încă 72 de ore. Alin Nica a fost coordonatorul acțiunii. Arafat a făcut apel.

Alin Nica este noul președinte al Consiliului Județean și președintele PNL Timiș.

 

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a desconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Ultima oră
Pe aceeași temă