11.2 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Alin Nica îi cere noului director al Continental să respecte standardele de calitate

Alin Nica s-a întâlnit la sediul Consiliului Județean Timiș cu Matthieu Turlure, noul director general al fabricii de anvelope Continental din Timișoara, unul dintre cei mai mari angajatori ai zonei de vest.

“Am apreciat viziunea sa în ceea ce privește viitoarele proiecte educaționale și de responsabilitate socială ale corporației, cu impact clar asupra comunității noastre. Alături de echipa sa, cred că dl Turlure va coordona idei și proiecte inovatoare prin care va ajuta comunitatea, idei la care putem contribui și noi ca instituție publică.

Îi urez succes în activitățile pe care le desfășoară în România, cu convingerea că va respecta deopotrivă standardele de calitate și așteptările comunității timișene și timișorene care găzduiesc fabrica,” a scris președintele Consiliului Județean pe pagina sa de facebook.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a desconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Ultima oră
Pe aceeași temă