11.1 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Alin Nica a fost ales vicepreședinte PNL la transporturi

Timișul va avea patru reprezentanți în conducerea PNL. Alin Nica, președintele PNL Timiș și președinte al Consiliului Județean Timiș, alături de Alina Gorghiu, senator PNL Timiș. Ei au fost aleși vicepreședinți ai Partidului Național Liberal. Împreună construim #RomaniaLiberala!”, transmite PNL Timiș.

Alin Nica a fost ales vicepreședinte la transporturi cu 1.377 de voturi, în timp ce Alina Gorghiu a adunat 1.124 de voturi pentru minorități, iar Claudiu Chira doar 481 de voturi, care nu au fost suficiente însă pentru a fi membru al BEX. Și Cristian Bușoi, care a plecat din Timiș, a fost ales vicepreședinte la sănătate. La fel și Pavel Popescu, fost parlamentar de Timiș, care este acum vicepreședinte la comunicații, societate informațională și digitalizare.

„Sunt mândru să fac parte din #echipacâștigătoare a lui Florin Cîțu, noul președinte PNL! Îl felicit pentru reușită, mai ales că nu a fost un drum deloc ușor, nici pentru el și nici pentru susținătorii lui. PNL a ajuns într-un moment de răscruce în care, din fericire, a învins dorința de reformă constructivă și de unitate în partid. Înainte de Congres i-am spus lui Florin Cîțu că, indiferent de rezultat, atât eu cât și echipa din Timiș îi vom rămâne alături, însă, pentru binele PNL, sper că va fi ales președinte. Victoria lui a fost clară, lucru care îmi dă încredere că membrii PNL înțeleg cine și ce valori sunt reprezentative pentru partidul nostru istoric”, a transmis Nica.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a desconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Ultima oră
Pe aceeași temă