12 C
București
joi, 19 mai 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăAlexandru Rafila: "Nu aș spune nu dacă mi s-ar propune să fiu...

Alexandru Rafila: „Nu aș spune nu dacă mi s-ar propune să fiu Ministru al Sănătății”

Alexandru Rafila, medic și deputat PSD a declarat la Digi24, că dacă i s-ar propune funcția de ministru al Sănătății, ar accepta.

Acesta a dat multe sfaturi și soluții pentru gestionarea pandemiei și consideră că ar fi neserios să refuze.

Alexandru Rafila: „Nu aș spune nu dacă mi s-ar propune să fiu Ministru al Sănătății”

„Nu exclud, în mod evident. Rămâne să vedem care va fi negociere politică, soluția și în cazul în care mi se va face această propunere, probabil că o voi accepta.

O voi accepta din două motive: Am fost un om destul de vocal în perioada anterioară. Am dat și multe sfaturi, soluții sau posibilități de a încerca să rezolvăm lucrurile într-un mod mai bun. În momentul în care refuzi o astfel de poziție, după ce ai fost fie un constatar, fie un sfătuitor, atunci rezultă că nu ești serios. Trebuie să ai o anumită credibilitate.

Al doilea lucru pentru care cred că aș spune «da», cu toate că este foarte complicat – situația din momentul de față este foarte complicată – este legată de o abordare pe care în general o folosesc, e echilibrată, nu e conflictuală și încerc să aduc oamenii la aceeași masă și măcar să obțin o opinie majoritară care să fie favorabilă încheierii acestui episod dureros și să sperăm evitării unor episoade la fel de dureroase în cursul anului 2022”, a declarat Alexandru Rafila.

Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Numărul locurilor de muncă vacante este în creștere. În ce domenii este nevoie mare de angajați

În trimestrul I 2022, numărul locurilor de muncă vacante a fost 47,3 mii, în creştere cu 1,7 mii față de trimestrul anterior, arată datele Institului Național...

Sine nobilitas

Ştim deja că trăim în ţara în care, pentru a o duce bine, cel mai important e să te naşti bine. În instituţiile statului...

ANAF, pe urmele românilor care plătesc cash la curier

Firmele de curierat vor raporta la ANAF detalii referitoare la persoanele ce au plătit ramburs produsele comandate online. Aceste firme vor fi obligate să facă...
Ultima oră
Pe aceeași temă