24.6 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

Alegeri cu scandal la PNL Timiș / Alin Nica: “am hotărât suspendarea ședinței”

Zavera nu s-a oprit aici.

Preşedintele interimar al PNL Timiş Alin Nica a declarat că vor urma măsuri de sancţionare în filială, chiar excluderi din partid, după scandalul de la conferinţa de alegeri a PNL Timişoara. Nica a mai anunţat că va face plângeri penale, pe motiv că i s-a sustras ștampila și unii au încercat să intre nelegal în sală. El a suspendat lucrările conferinței, dar tabăra Ambruș a continuat, declarându-se câștigătoare, în dauna lui Cristi Tabără, susținut de Alin Nica.

Președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica a anunțat că astăzi în biroul politic se va discuta reluarea scrutinului.

De partea opusă, tabăra Ambruș a spus că el e noul președinte și că scrutinul a fost girat de Ludovic Orban, prin prezența în sală a ministrului Adrian Oros.

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a desconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Ultima oră
Pe aceeași temă