21.1 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Poliția caută o minoră de 13 ani. Copila i-a transmis mamei sale că nu mai vine acasă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, fata a plecat spre şcoală miercuri dimineaţa, în jurul orei 7,20.

„La data de 30 octombrie a.c., în jurul orei 17,15, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi de o femeie, de 37 de ani, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, Cîrciumaru Iuliana Andreea, de 13 ani, în jurul orelor 07,20 a plecat către şcoală şi nu a mai revenit acasă după terminarea cursurilor. În jurul orelor 14,05, mama minorei a purtat o comunicare prin SMS cu aceasta, minora spunând că nu vine acasă”, au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

Persoanele care pot oferi informaţii pentru găsirea minorei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune la 112.

Minora dispărută are următoarele semnalmente: înălţime 1,65 m, greutate aproximativ 52 de kg, constituţie atletică, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, faţa ovală, ochi căprui, ten deschis.

În momentul dispariţiei fata purta pantaloni blue-jeans de culoare neagră, geacă din material textil de culoare albastră şi încălţăminte sport de culoare portocalie. Ea avea un rucsac negru cu imprimeuri lucioase.

Ultima oră
Pe aceeași temă