27.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSportFotbal"Planul secret" al lui Gigi Becali pentru a elimina Maccabi Tel-Aviv

„Planul secret” al lui Gigi Becali pentru a elimina Maccabi Tel-Aviv

FCSB a învins în primul tur al Ligii Campionilor echipa Virtus, formației din San Marino, scor 7-1. Formația patronată de Gigi Becali este ca și calificată în turul doi, acolo unde va da peste Maccabi Tel-Aviv.

Gigi Becali, în vârstă de 66 de ani și patronul campioanei României, FCSB, a exprimat clar intenția echipei sale de a elimina formația Maccabi Tel-Aviv în turul secund preliminar al Ligii Campionilor.

El a subliniat că echipa sa trebuie să fie concentrată și hotărâtă pentru a obține calificarea în următoarea rundă a competiției.

În declarațiile sale, Becali a evidențiat importanța pregătirii și a abordării tactice corecte pentru a depăși obstacolul reprezentat de Maccabi Tel-Aviv.

Cu toate că nu a oferit detalii specifice despre strategia pe care o va adopta echipa în „dubla” cu Maccabi, a subliniat că are încredere în capacitățile jucătorilor săi și în puterea echipei de a performa la nivel înalt în competițiile europene.

Hai să-ți spun ceva. E adevărat, aici tu ai dreptate (n.r. că jucătorii de la FCSB nu sunt de nivelul Ligii Campionilor). Dumnezeu mi-a dat acum echipa asta, mi-a mai dat Maccabi. O să o scoatem cu ajutorul lui Dumnezeu. Încă ceva. V-am spus și o repet. Eu cred în echipa asta, dar nu îi știu eu încă valoarea. E posibil să fim foarte, foarte buni,

a spus Gigi Becali, potrivit Digi Sport.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă