4.4 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăPlafonare prețuri energie. Când a anunțat Cîțu că se va întâmpla

Plafonare prețuri energie. Când a anunțat Cîțu că se va întâmpla

În curând va avea loc plafonarea prețurilor la energie, a anunțat premierul interimar Florin Cîțu, la finalul ședinței de Executiv de miercuri. Măsura este susținută atât de PNL, cât și de Guvernul României.

„Plafonarea prețurilor la energie în România va fi o decizie luată în prima ședință de Guvern, după ce se va rezolva criza. Vom susține plafonarea prețurilor la energie la prețurile pe care le vedem acum. Avertizez toate companiile care vor să profite de acest anunț în perioada următoare să nu se chinuie, pentru că vom plafona la prețurile actuale”, a spus Cîțu.

Creșterile foarte mari din ultima perioadă a prețurilor la gaze și la energia electrică au determinat multe state europene să ia măsuri pentru a susține plata facturilor de către cetățeni. Printre măsurile luate se numără și plafonarea temporară a prețurilor.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă