31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiPericol de explozie la aerodromul Kogălniceanu. S-a răsturnat o cisternă cu GPL

Pericol de explozie la aerodromul Kogălniceanu. S-a răsturnat o cisternă cu GPL

O autocisternă încărcată cu 20 de tone de gaz petrolier lichefiat (GPL) s-a răsturnat, marți, pe marginea șoselei, în sensul giratoriu de la intrarea spre aeroportul de la Mihail Kogălniceanu (județul Constanța).

Pompierii au trimis două autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare și unul de prim-ajutor. Șoferul mașinii răsturnate nu este rănit, el reușind să iasă singur din cabină.

Aeroportul civil Kogălniceanu este unul dintre cele mai mari din România, fiind deschis și zborurilor internaționale. În imediata lui vecinătate se află baza Kogălniceanu, utilizată de avioane militare ale României și ale altor țări NATO, printre care se numără SUA și Marea Britanie.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă