29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSocialEvenimentPatru persoane au murit la Fabrica de brânzeturi Ibănești

Patru persoane au murit la Fabrica de brânzeturi Ibănești

Patru bărbați, printre care și directorul, au murit după ce au intrat într-un bazin pentru decantare al Fabricii de brânzeturi Ibănești.

Potrivit presei locale, unuia dintre muncitori i s-a făcut rău în timp ce curăța bazinul și a căzut în el. Doi colegi au văzut incidentul și au sărit în ajutor. La scurt timp, în bazin s-a aruncat și directorul, ca să îi salveze pe cei trei muncitori. Între timp, la fața locului au ajuns și echipele de salvare. Pompierii i-au scos pe bărbați din bazin și au încercat să îi resusciteze pe muncitori, dar fără succes. Directorul fabricii a fost dus în stare critică la spital, cu elicopterul, și a murit câteva ore mai târziu. Inspectoratul teritorial de muncă și Poliția fac anchete la locul tragediei.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Marius Ghilezan
Marius Ghilezan
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă