29 C
București
sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăȘtirile zileiPatriarhul Daniel s-a vaccinat anti-Covid - VIDEO

Patriarhul Daniel s-a vaccinat anti-Covid – VIDEO

Patriarhul Daniel a anunțat că s-a vaccinat anti-Covid. Declarația șefului Bisericii Ortodoxe Române a fost făcută chiar la finalul unei ședințe din Parlament.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe, Preafericitul Daniel, a participat la o ședință solemnă la Parlament, și a anunțat după aceea că s-a vaccinat împotriva COVID-19.

Patriarhul a răspuns întrebărilor jurnaliștilor: „Sigur, m-am vaccinat, gata!”, a spus șeful Bisericii Ortodoxe Române, care nu a vrut să precizeze cu ce ser s-a imunizat.

„Toate datele sunt confidențiale”, a declarat Patriarhul, potrivit Digi24. Întrebat de ziariști ce mesaj le transmite enoriașilor, acesta a spus: „Să urmeze sfatul medicilor fiecare credincios”.

Prefericitul Daniel a refuzat să dea mai multe date despre vaccinul pe care l-a făcut, spunând că e vorba de date confidențiale.

Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Lovitură pentru comercianți. În cazul discounturilor trebuie să afișeze cel mai mic preț din ultima lună

De astăzi, toţi comercianţii trebuie să afişeze la raft cel mai mic preţ pe care l-au practicat în ultimele 30 de zile pentru produsele...

Panică la intrarea în Orășelul Copiilor din Capitală -Update

Un geamantan a fost abandonat în apropiere de Orășelul Copiilor. Oamenii s-au panicat de frica unei amenințări cu bombă și au chemat poliția. Mai multe...

Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, despre strategia americanilor în țara noastră

Andrei Muraru, ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, a declarat la Digi 24 că prezența americană în România trebuie să fie mai robustă, având în...
Ultima oră
Pe aceeași temă