10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiParastas de un an de la moartea Regelui Mihai, miercuri, la Curtea...

Parastas de un an de la moartea Regelui Mihai, miercuri, la Curtea de Argeş

Casa Regală a anunţat, luni, că miercuri, de la ora 12.00, va avea loc la Curtea de Argeş parastasul de un an de la decesul regelui Mihai I al României.

Vor participa principesa Margareta, custodele Coroanei, şi principele Radu, dar şi principesa Elena şi soţul ei, Alexander Nixon, principesa Sofia şi principesa Maria.

”Serviciul religios va avea loc în Vechea Catedrală Episcopală şi Regală a Mânăstirii Curtea de Argeş. Ulterior va fi rostită o rugăciune la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale”, a transmis Casa Regală. 

Toţi cei care doresc, pot lua parte la slujba din Vechea Catedrală Episcopală, dar rugăciunea de la mormânt se va desfăşura privat, doar în prezenţa Familiei Regale.

Regele Mihai a încetat din viaţă, în 5 decembrie 2017, la ora 13.00, ora României, la reşedinţa privată din Elveţia, fiind înmormântat în 16 decembrie.

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă