3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiPoliticăOrban ar fi vrut ca Iohannis să-și dea demisia

Orban ar fi vrut ca Iohannis să-și dea demisia

Fostul lider al liberalilor Ludovic Orban este de părere că, „într-o „Românie Normală”, astăzi, „cinstit” ar fi fost ca preşedintele Klaus Iohannis să îşi depună demisia.

„Trădarea lui Iohannis faţă de toţi românii care i-au acordat încredere, la alegerile din urmă cu exact doi ani de zile, este insuportabilă pentru oricine are o minimă demnitate şi stimă de sine, pentru oricine preţuieşte democraţia. E ceva abominabil, dacă te uiţi numai la cele două discursuri adresate ţării în 2019 şi 2020, la 24 noiembrie. Cum poate cineva să aibă pe conştiinţă aşa ceva şi să fie împăcat cu sine?! Într-o ‘Românie Normală‘, astăzi, cinstit ar fi fost ca cel care ocupă fotoliul de la Cotroceni să-şi depună demisia.”, a răbufnit Ludovic Orban, conform agerpres.ro.

Orban îl acuză pe Iohannis că i-a păcălit pe români și-i cere demisia

„ Iohannis a folosit mandatul primit de la cetăţeni, afirmând cu gura lui că acesta înseamnă ‘România fără PSD’, împotriva voinţei celor care l-au ales, prin aducerea PSD-ului la putere, adică exact contrariul a ceea ce a promis că nu va face”, a scris Orban, miercuri, pe Facebook.

El susţine că „România este condusă de acest personaj care a prăbuşit efectiv încrederea în instituţia Preşedintelui României, a golit-o de legitimitate şi autoritate morală”. „Nimeni nu scapă atunci când îşi bate joc de oameni”, mai scrie Ludovic Orban.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. S-a ocupat de partea de comunicare a instituției Avocatului Poporului, în calitate de consilier al Avocatului Poporului, în perioada februarie 2015- iulie 2019. Este absolvent și licențiat al trei facultăți: Facultatea de Fizică, Facultatea de Automatizări, Facultatea de Drept, ultima fiind terminată în iulie 2021. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Vulcanul Semeru din Indonezia face ravagii după ce a erupt

Vulcanul Semeru din provincia Java de Est din Indonezia a erupt sâmbătă. Mii de oameni au fost evacuaţi din zonă. Potrivit unui bilanț provizoriu,...

Dreapta franceză și-a stabilit candidatul la alegerile prezidențiale din 2022

Dreapta franceză s-a reunit sâmbătă și și-a ales candidatul pentru alegerile prezidențiale ce se vor ține la anul. Valérie Pécresse, politiciana franceză care se autodescrie...

Scandal juridic între grupul ABBA și trupa Abba Mania

Super grupul pop suedez ABBA a intentat vineri un proces pentru a împiedica trupa britanică de cover-uri cunoscută sub numele de Abba Mania să...
Ultima oră
Pe aceeași temă