21.9 C
București
marți, 6 iunie 2023
AcasăLifestyleOctavian Strunilă: "Matei Dima, Vladimir Drăghia și Smiley fac parte din top...

Octavian Strunilă: „Matei Dima, Vladimir Drăghia și Smiley fac parte din top 3 cei mai netalentați actori”

Invitat în emisiunea de la PROTV, „La Măruță”, actorul Octavian Strunilă a participat la cunoscutul „quiz” din cadrul emisiunii, și anume, „Sosurile picante.” El a făcut mai multe mărturisiri, printre care și un top 3 al celor mai netalentați actori din România. De altfel, acesta a recunoscut și cine e actrița cu care ar filma o scenă de amor.

Întrebat pe cine ar alege ca parteneră pentru a filma o scenă de amor, acesta a afirmat că ar filma cu Anca Dumitru, actrița care joacă în „Las Fierbinți”, cunoscută ca Geanina.

„Ne cunoaștem de atâta vreme și nu ar fi o problemă. Anca Dumitra. Pentru că e o actriță profesionistă. Ar ieși scena perfect și faptul că ne cunoaștem de atâta vreme ar face filmarea mai ușoară”, a declarat Octavian Strunilă, conform protv.ro.

Mai departe, acesta a trebuit să realizeze un top al celor mai netalentați actori din România.

„Eu vorbesc acum despre ce se vede în showbiz. Matei Dima, adică Bromania, Drăghia și o să spun și Smiley. Îți spun și de ce. Am și argumente.

Bromania este un producător atât de bun și cred că este singurul din România care s-a prins că businessul ăsta poate să facă bani. El a venit din America cu chestia asta, cu businessul, dar a venit din păcate și cu actoria aia învățată acolo. Face niște lucruri care nu au legătură cu meseria asta așa cum trebuie să fie ea.

Vladimir Drăghia, pentru că am și auzit niște lucruri. Adică am auzit că repetă undeva și le zice actorilor în timpul spectacolelor: hai, acuma tu ești. (…) Și din ce l-am văzut prin seriale, mi se pare că trebuie să ia niște lecții înainte să facă lucrurile astea”, a mai declarat Octavian Strunilă.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Victimele și statul vor avea o nouă pârghie pentru recuperarea daunelor stabilite în procesele penale

Printr-un nou proiect de lege înregistrat la finalul săptămânii trecute de deputata Oana Murariu, președinte USR Cluj, se urmărește instituirea unei proceduri suplimentare prin...

Optimizare SEO: TOP 5 Beneficii

Majoritatea proprietarilor de site-uri web înțeleg ce este SEO și înțeleg necesitatea promovării SEO pentru succesul și stabilitatea afacerii lor. Cu toate acestea, există...

Christopher Galtier, OUT de la PSG! Șeicii de pe Parc des Princes i-au găsit deja înlocuitor

Christopher Galtier a fost concediat de Paris Saint-Germain, cu un an înaintea expirării contractului, funcția de antrenor principal al parizienilor urmând să fie preluată...
Ultima oră
Pe aceeași temă