2.1 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeInternaționalO socialită susține că Prințul Harry a contactat avocați de divorț pe...

O socialită susține că Prințul Harry a contactat avocați de divorț pe fondul „problemelor sale de căsătorie” cu Meghan Markle

„Se presupune că au fost probleme în căsătorie de ceva vreme. Adică, am auzit din cinci surse absolut de încredere că Harry a contact avocați în urmă cu câteva luni,” scrie Irish Mirror.

O autoare proeminentă și socialită a susținut că Harry și Meghan au „probleme în căsătorie, de ceva vreme”, pe fondul zvonurilor că prințul a contactat avocați de divorț „cu luni în urmă”.

Lady Colin Campbell, în vârstă de 73 de ani, a comentat informații despre care se susținea că Harry a petrecut timp singur în două hoteluri, unul lângă casa lui din Montecito și altul din Los Angeles, relatează Scottish Daily Express.

Lady Campbell, care este cunoscută sub numele de Lady C, a afirmat pentru GB News: „Se presupune că au existat probleme în căsătorie de ceva vreme. Adică, am auzit din cinci surse absolut de încredere că Harry a sunat avocații în urmă cu câteva luni.”

„Problema este că informațiile nu se potrivesc neapărat cu fața lor publică. Dar, desigur, fața lor publică este într-o măsură șlefuită pentru câștig monetar. Și, de asemenea, dacă există probleme reale în căsnicie, care se pare că există, Harry se va descurca foarte bine, pentru că a fost foarte deschis cu privire la toate eșecurile sale și la consumul de droguri.”

Rapoartele au apărut săptămâna aceasta cu privire la ducele de Sussex care ar avea o cameră ținută deoparte pentru el într-un cartier din Montecito, lângă casa lui de 12 milioane de lire sterline, unde locuiește cu soția Meghan și cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet.

Surse au declarat pentru The Sun că Harry stă ocazional la hotel fără soția lui acolo. Se presupune, de asemenea, că Prințul are o cameră la San Vicente Bungalows, un club privat al membrilor din LA, în apropierea locului unde participă la o clasă de gimnastică numită Barry’s Bootcamp.

Megaorașul întins se află la aproximativ 160 de km față de proprietatea exclusivistă de coastă, unde locuiesc alături de multe alte fețe celebre. În timpul unei discuții cu Dan Wootton, Lady C. a spus: „Nu se află într-o poziție foarte bună din punct de vedere juridic în ceea ce privește menținerea poziției sale, mai ales în ceea ce privește custodia copiilor, dar nu știu, nu știu dacă s-a ajuns până în acel stadiu.”

„Și, de asemenea, trebuie să fii foarte atent la ceea ce crezi, pentru că orice vine de la Montecito ar putea fi o minciună”, a mai spus Lady C.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă