0.2 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeȘtirile zileiO privire sinceră asupra analizei de învățare L&D Meetup #LearningAnalytics deja pe...

O privire sinceră asupra analizei de învățare L&D Meetup #LearningAnalytics deja pe 31 martie

Pentru specialiștii L&D (învățare și dezvoltare) a venit momentul să  analizeazeze din nou practicile în analiza de învățare. HCM Deck o va face pe 31 martie cu experți din întreaga lume precum Simona Podgoreanu, Director HR la KPMG România&Moldova, Anthony Parker, care cooperează cu  Christian Dior Couture sau Petr Sramek, Director HR la Penny Market, în timpul unui eveniment online gratuit în limba engleză – L&D Meetup #LearningAnalytics.

Analiza de învățare este prezentă în lumea L&D de mult timp, deși recent s-a vorbit puțin mai puțin despre aceasta. Rezultatele sondajului global al lui Donald H Taylor din 2021 (Global Sentiment Survey 2021 Donald H Taylor) confirmă acest lucru. Ca o tendință în L&D, analiza datelor de învățare a scăzut pe locul trei. Să însemne sfârșitul acesteia? Absolut nu. Momentul sufocării prin inovație a trecut pur și simplu, iar specialiștii încep să reevalueze metodologiile utilizate și doresc să-și îmbunătățească practicile pentru a folosi din plin potențialul analizei L&D.

Valorificarea acestui potențial va fi tema unui viitor eveniment online în care experții în L&D își vor prezenta poveștile de succes în analiză.

Simona Podgoreanu, Director HR în KPMG Romania&Moldova se va alătura grupului de experți împreună cu Nick HindleyOrganisational Development and Learning Facilitator cu peste 30 de ani de experiență, și Mark Balis, Director HR în KPMG Czech Republic.

Anthony Parker, Diversity Recruitment & Executive Search Partner, colaborator al unor companii precum Christian Dior Couture, Calvin Klein, sau Tiffany & Co. va privi analiza dintr-o perspectivă Diversity&Inclusion în prezentarea sa “Learning Data Analytics & Culture Differences.”

Petr Sramek, Director HR în Penny Market va prezenta un alt subiect: cum să proiectăm integrarea perfectă a angajaților magazinelor cu ajutorul datelor.

Tim Peffers, Organisation Analytics Manager la Philip Morris International, va susține o prezentare complexă despre utilizarea analizei în planificarea ocupării forței de muncă.

Vor mai apărea și alți vorbitori, care vor fi anunțați în curând.

Evenimentul va avea loc pe 31 martie, la 9:30 CEST.

Participarea la evenimentul live este gratuită pentru oricine este înregistrat. Înregistrările video  vor fi disponibile pentru cumpărare la 49 EUR. Te poți înregistra aici.

Despre organizator

HCM Deck ajută companiile mari să adopte o abordare agilă, axată pe oameni în fiecare etapă a traseului de dezvoltare al angajaților. Cu o soluție personalizată pentru gestionarea utilizatorilor, a rolurilor și a permisiunilor, companiile pot oferi angajaților cea mai bună experiență posibilă, pe scară largă.

Platforma HCM Deck sprijină companiile în gestionarea proceselor de resurse umane, obținerea celor mai bune performanțe posibile și creșterea rentabilității investițiilor în gestionarea talentelor datorită unei experiențe mai bune. Cu HCM Deck, organizațiile pot construi o cultură a învățării continue, pot combina L&D cu dezvoltarea afacerii și a angajaților, pot amplifica dezvoltarea angajaților și pot realiza KPI ai afacerii.

Mai multe informații
Dacă ați dori să fiți vorbitor la unul dintre evenimentele noastre sau sunteți interesat de platforma noastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul site-ului web, la hello@hcmdeck.com sau prin telefon, la +44 772 357 2297.

Vizitați site-ul nostru: hcmdeck.com.

Cele mai citite

Joe Biden către Congresul SUA: O victorie a Rusiei asupra Ucrainei ar lăsa Moscova în poziția de a ataca aliații din NATO

Președintele Joe Biden a pledat miercuri în fața republicanilor, în Congresul SUA, pentru o nouă infuzie de ajutor militar pentru Ucraina, avertizând că o...

Erdogan: Nu există “nici o problemă care să nu poată fi rezolvată” între Turcia şi Grecia

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat că nu există "nici o problemă care să nu poată fi rezolvată" între Turcia şi Grecia, în...

Familiile franceze vor avea cea mai scumpă cina în acest an, în timp ce românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Românii vor plăti cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de Crăciun în acest an, în timp ce familiile din Franța vor avea cea mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă