16.7 C
București
marți, 28 septembrie 2021

O nouă publicație online: Infrapress.ro dezvăluie dedesubturile din Lumea Infrastructurii

O nouă publicație online în peisajul media, care va ancheta handicapul național al lipsei autostrăzilor la 31 ani de la Revoluție. Răzvan Savaliuc: “Lipsesc, pentru că intenționat nu s-au dorit, autostrăzile unității naționale, Pitești-Sibiu și Ploiești-Brașov. Citiți dedesubturile afacerilor de miliarde din Lumea Infrastructurii pe www.infrapress.ro.”

O nouă publicație online – Lumea Infrastructurii, care poate fi accesată la adresa www.infrapress.ro – vede lumina zilei, luni, 1 februarie 2021. Un site specializat pe monitorizarea infrastructurii din România, care va pune în atenția și dezbaterea publică problema lipsei autostrăzilor la 31 de ani de la Revoluție și la peste 14 ani de la intrarea în Uniunea Europeană.

Lumea Infrastructurii face parte din familia publicațiilor on-line Lumea Justiției, Lumea Juridica și Lumea Banilor, editate de nucleul de jurnaliști de la luju.ro.

Iată mesajul de lansare al senior editorului Răzvan Savaliuc la apariția în spațiul media a publicației on-line Lumea Infrastructurii – www.infrapress.ro

“De peste 31 de ani romanii visează să aibă autostrăzi și nu reușesc să-și vadă visul cu ochii. Nu pentru că nu sunt bani, ci pentru că banii din Transporturi sunt risipiți aiurea, chiar furați, Romania ajungând să fie o tara a șantierelor rutiere care nu se mai termina, dar în care se pompează an de an sume considerabile de la buget. ”

Citește tot aici.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă