3.7 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSocialO mașină a ajuns într-un loc de joacă din București rănind un...

O mașină a ajuns într-un loc de joacă din București rănind un copil

O mașină a intrat, luni, într-un loc de joacă pentru copii, situat într-un ansamblu rezidenţial din București, iar cazul a fost preluat de Poliţia Capitalei care face cercetări, după ce un copil care se dădea în leagăn a fost rănit.

O maşină a intrat, luni, într-un loc de joacă din ansamblul rezidenţial din Sectorul 4 al Capitalei.

Este vorba despre Cartierul Solar, situat pe strada Metalurgiei.

Un copil care se dădea în leagăn a fost lovit de maşină.

Acesta a plecat cu familia spre Spitalul Bagdasar Arseni, din Capitală, pentru că este rănit la cap. Copilul este conştient şi stabil, dar are un traumatism cranio-cerebral, conform businessmagazin.ro.

O mașină a intrat într-un loc joacă și a rănit un copil ce se dădea în leagăn, poliția cercetând acum accidentul de circulație

Poliţia Capitalei a preluat cercetările în acest caz.

Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că o maşină condusă de o femeie, în timp ce se deplasa în incinta ansamblului rezidenţial, în apropierea unui loc de joacă, a intrat în coliziune cu acesta.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 26 Poliţie, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie.

Locurile de joacă declarate periculoase, pline de copii

Locurile de joacă din Grădina Cișmigiu sunt pline de copii, cu toate că nu se văd semne că Primăria Capitalei ar fi remediat problemele identificate de Protecția Consumatorilor în privința leagăne sau balansoare.

După două zile de Paște, mai mulți părinți și bunici din Capitală au ieșit în spațiul de joacă amenajat în Grădina Cișmigiu, cu toate că nu se pot observa semne că Primăria Municipiului București (PMB) ar fi luat măsuri pentru remedierea problemelor depistate de inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Inspectorii ANPC au avertizat administrația publică locală, în urmă cu câteva săptămâni, că mai multe echipamente amplasate în locurile de joacă din parcurile Cișmigiu și “Mihai I” (fostul Herăstrău) reprezintă un pericol pentru copii.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

O nouă conducere la PAID România. Cine face parte din noua echipă

Autoritatea pentru Supraveghere Financiară a aprobat noi directori în cadrul PAID, dar și a altor societăți de asigurare. Într-un comunicat de presă, transmis România...

Cel mai important obiectiv de infrastructură rutieră din Capitală se apropie de final. Pasajul Europa Unită din Sectorul 4 devine un ”bulevard” verde!

Se numără zilele până când vom circula pe cel mai nou pasaj rutier suprateran din Capitală. Cu o lungime de aproximativ 700 de metri,...
00:01:45

Ucrainenii se tem pentru soldați acum când vine iarna

Ucrainenii se tem acum mai mult pentru soldați decât pentru ei când vine iarna și rușii vizează din ce în ce mai mult infrastructura...
Ultima oră
Pe aceeași temă