7.4 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăInternaționalO femeie din Brazilia a adus pe lume un bebeluș gigant de...

O femeie din Brazilia a adus pe lume un bebeluș gigant de peste 7 kilograme

O femeie din Brazilia a dat naștere unui bebeluș gigant de 7,3 kilograme. Cleidiane Santos dos Santos, în vârstă de 27 de ani, are acasă alți 5 copii, relatează blacknews.ro.

Cleidiane Santos dos Santos, în vârstă de 27 de ani, care a dat naștere unui copil de 7,3 kilograme, miercuri, în Parintins, Brazilia.

Femeia, care are un istoric de copii născuți mai mari decât în mod obișnuit, l-a născut pe Angerson dos Santos, cel mai mare copil din rețeaua de sănătate din Amazonas, potrivit Departamentului de Stat pentru Sănătate, scrie Globo.

O femeie din Brazilia a născut un bebeluș gigant de peste 7 kilograme, acesta fiind al șaselea copil al femeii

În afară de Angerson, Claudiane este mama a încă 5 copii. Unul dintre ei s-a născut cu 4 kg, greutate considerată mare pentru un nou-născut.

Claudiane s-a declarat surprinsă de greutatea bebelușului. Credea că se va naște cu o greutate similară cu cea a fratelui său: 4 kg.

„Nu mă așteptam la această surpriză. Am crezut că va fi de 4 kilograme, dar a ajuns la 7 kilograme. Vreau să mulțumesc personalului de la Spitalul Padre Colombo, care îmi dă putere și mă tratează foarte bine, de când am intrat aici, dacă nu ar fi fost ei, nu știu ce s-ar fi întâmplat cu mine”, a spus mama copilului.

În ciuda faptului că s-a născut supraponderal, copilul pare să aibă sănătatea stabilă.

Pampers a strâns peste 1500 de mesaje de susținere și peste 800 de îmbrățișări virtuale pentru bebelușii născuți prematur

​Pentru bebelușii născuți prematur fiecare zi este o luptă. Pe cât de mic poate fi un bebeluș născut prematur atunci când vine pe lume, pe atât de multă iubire are nevoie. De aceea, Pampers (Procter & Gamble) donează încă din 2018 scutece special concepute pentru bebelușii născuți prematur, iar în cadrul campaniei de anul acesta a strâns peste 1500 de mesaje de susținere și peste 800 de îmbrățișări virtuale pentru micuții luptători, prin intermediul Inimii Digitale Pampers.

Atingerea este primul simț pe care îl dezvoltă un bebeluș și este cel mai activ simț care îi leagă de lumea exterioară, iar orice mângâiere, orice îmbrățișare delicată, îi poate oferi celui mic puterea de care are nevoie pentru a se recupera rapid.​ Din acest motiv, încă din 2018, Pampers donează către cele mai mari maternități din România scutece Pampers Preemie Protection, special concepute pentru nevoile micuților luptători (cu o mărime de 3 ori mai mică decât cea a unui scutec normal de nou-născut).

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat în unanimitate joi seară aderarea Finlandei la NATO, care era blocată din mai anul trecut, la câteva zile după un...
Ultima oră
Pe aceeași temă