27 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeSocialO femeie din Arad a fost reținută pentru că vindea peste 1...

O femeie din Arad a fost reținută pentru că vindea peste 1 kilogram de hașiș

O femeie din Arad a fost prinsă în flagrant delict și reținută, în timp ce comercializa peste 1 kilogram de hașiș, cu preţul de 15 lei/gram.

Vineri, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unei inculpate şi luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de un inculpat, ambii cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi trafic intern de droguri de risc, potrivit agerpres.ro.

Potrivit DIICOT, în cauză s-a reţinut faptul că, la data de 10.12.2022, inculpatul, la solicitarea inculpatei, fiica sa, a transportat din Spania în România cantitatea de 5 kilograme de rezină de canabis (haşiş), în vederea comercializării pe teritoriul României.

O femeie din Arad a fost reținută pentru comercializare de hașiș, drogurile fiind depozitate la domiciliul inculpatei

”Odată introduse pe teritoriul ţării, drogurile au fost depozitate în domiciliul inculpatei, unde a locuit şi inculpatul până la momentul intervenţiei organelor de urmărire penală, aceştia stabilind ca sumele de bani obţinute din vânzarea drogurilor să fie împărţite în mod egal între ei. La data de 20.01.2023, inculpata a fost prinsă în flagrant în timp ce comercializa cantitatea de un kilogram şi 28 de grame de rezină de canabis în schimbul sumei de 15.000 de lei”, arată DIICOT.

Activitatea a fost urmată de punerea în aplicare a două mandate de percheziţie domiciliară pe raza municipiului Arad, în urma cărora, la domiciliul femeii, au fost descoperite şi ridicate cantitatea de 3,5 kilograme de rezină de canabis, un grinder şi un cântar electronic, bunuri care erau depozitate în geanta de voiaj a inculpatului, ascunse printre hainele acestuia.

Sâmbătă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad a dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile faţă de femeie.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul SCCO Arad.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Apple recunoaște că telefoanele iPhone 15 au probleme și se încălzesc prea tare

După plângeri că noile telefoane se încălzesc foarte mult, Apple a spus că dispozitivul se poate simţi mai cald în primele câteva zile,...

VW a reluat producția în toate fabricile afectate de o problemă IT

Producția a revenit la normal în toate mărcile și regiunile grupului Volkswagen, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, după ce o întrerupere...

Șase tineri au fost prinși drogați la un after-party din București

În urma verificărilor făcute, în portbagajul maşinii au fost descoperite 80 de tuburi de diferite dimensiuni, susceptibile a fi pline cu „funny gas”,...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies