19.6 C
București
sâmbătă, 18 septembrie 2021

O femeie a fost ucisă de un copac căzut pe mașina ei. S-a deschis dosar penal

Poliția Română a deschis un dosar penal de ucidere din culpă în urma decesului unei femei, pe o șosea din județul Suceava.

Femeia de 44 de ani era pasageră într-un autoturism și se afla pe scaunul din dreapta șoferului. Ea a murit după ce un copac a căzut exact pe mașina în care călătorea femeia. Copacul ar fi căzut din cauza vântului, care la acel moment bătea cu circa 60 de kilometri pe oră.

Accidentul s-a produs pe DN 17, în momentul din care familia, cu domiciliul în București, se afla în vacanță în Bucovina. În mașină se mai aflau soțul femeii și cei doi copii, care au fost, la rândul lor, răniți.

Pădurea din care a căzut copacul se află pe raza Ocolului Silvic Iacobeni. Regia Romsilva a anunțat că această pădure nu este în proprietatea statului, ci este proprietate privată. De asemenea, potrivit Romsilva, răspunderea pentru starea arborilor aflați de-a lungul șoselelor nu revine proprietarilor de păduri, ci administratorilor de drum public.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă