12 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăȘtirile zileiInternaționalO bază navală din Washington a fost vizată de o alertă antiteroristă

O bază navală din Washington a fost vizată de o alertă antiteroristă

O bază a Forţelor Navale din SUA a fost vizată, miercuri, de o alertă cu bombă, iar personalul a primit ordin de a se adăposti la faţa locului, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate citate de postul CNBC.

Un individ rămas neidentificat a anunţat prin telefon prezenţa unei bombe la Centrul medical Water Reed, situat în incinta Bazei navale din Bethesda, în statul Maryland, la periferia oraşului Washington, D.C.

„Accesul în baza militară a fost blocat. Toţi membrii personalului trebuie să se adăpostească la faţa locului. Toate porţile sunt închise traficului. Publicul este îndemnat să evite zona”, a transmis Comandamentul Bazei navale Bethesda.

Conform unor surse, în incinta bazei militare fusese raportată şi prezenţa unui individ înarmat, dar informaţia a fost negată ulterior de autorităţi.

Centrul medical Walter Reed, situat în incinta Bazei navale Bethesda, este utilizat frecvent pentru tratarea preşedinţilor SUA sau a altor oficiali de rang înalt.

„Există o situaţie periculoasă la Centrul medical militar Walter Reed. Toţi membrii personalului sunt rugaţi să evacueze zona”, a comunicat conducerea unităţii medicale, conform replicaonline.ro.

Echipe pirotehnice au fost solicitate pentru verificarea incintei Centrului medical Walter Reed.

Cele mai citite

Nevaccinații pot asista la parada militară

Nevaccinații pot asista la parada militară dedicată Zilei Naționale a României, a anunțat secretarul de stat Raed Arafat. După cum se știe, în ziua de...

Dezvoltarea roboților ucigași, se poate avea încredere în ei? Analiză despre noua cursă a înarmărilor

Armele inteligente artificiale transformă armatele din întreaga lume – ar trebui să ne îngrijorăm?  Roboții ucigași și dronele „kamikaze” sunt aici: armamentul inteligent artificial...

Eroii spionajului românesc. Doi generali SIE au fost avansați

Eroii spionajului românesc sunt de obicei necunoscuți pentru a nu le fi puse în pericol misiunile. Acesta este motivul pentru care militarilor din Serviciul...
Ultima oră
Pe aceeași temă