32.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSocialO altă tragedie pe litoral: Un tânăr de 23 de ani a...

O altă tragedie pe litoral: Un tânăr de 23 de ani a murit la Neptun

Mare atenție zilele acestea la malul mării. Un tânăr de 23 de ani a murit înecat în stațiunea Neptun, iar miercuri, salvamarii au scos o femeie din apele mării, transmite ProTV.

Tânărul gădit miercuri mort la Neptun venit marți seară cu un grup de prieteni pe plaja din stațiune pentru a se răcori, a intrat în mare și nu s-a mai întors. Alarma a fost dată imediat, iar scafandrii de la ISU l-au căutat aproape toată noaptea.

Miercuri dimineața, echipe mixte formate din salvamari și scafandri au periat marea, dar nu au găsit nicio urmă a tânărului. În jurul orei 12:30, trupul neînsuflețit al bărbatului a fost adus la mal de curenți.

Tot în jurul prânzului, salvamarii au observat o femeie care nu reușea să ajungă la mal, fiind prinsă de curenți. În ciuda eforturilor ei, nu putea să înainteze către plajă. Norocul femeii a fost un salvamar vigilent care a observat că aceasta se chinuia să înoate și a intervenit prompt, aducând-o în siguranță la mal.

Salvamarii avertizează că marea își modifică relieful subacvatic de la o zi la alta, făcând înotul periculos chiar și pentru cei experimentați. Așadar, mare atenție atunci când vă încumetați să intrați în apa mării și ascultați întotdeauna de recomandările salvamarilor.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă