16.9 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021

Fiul interlopului Nuțu Cămătaru a fost arestat preventiv

La data de 27 decembrie 2019, „poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa au oprit în trafic un autoturism, pe DN 65 – E 574, în comuna Găneasa. În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Bucureşti, a condus autoturismul având dreptul de a conduce suspendat. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă acesta a refuzat sa îi fie prelevate mostre biologice de sânge”, a anunţat, sâmbătă seară, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Bărbatul aflat la volan, Albert-Florian Balint, despre care s-a aflat că este fiul lui Sile (Nuțu) Cămătaru, a fost reținut de polițiști și a fost dus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Olt.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă