32.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiNovak Djokovic a răbufnit la Wimbledon: „Voi nu mă puteţi atinge!"

Novak Djokovic a răbufnit la Wimbledon: „Voi nu mă puteţi atinge!”

Novak Djokovic (2 ATP) a avansat în sferturile de finală de la Wimbledon, după ce l-a învins categoric pe Holger Rune (15 ATP) cu scorul de 6-3, 6-4, 6-2. În ciuda victoriei, marele campion sârb a avut un moment de răbufnire la finalul meciului, chiar în timpul interviului pe teren.

Jucătorul de tenis Novak Djokovic și-a exprimat frustrarea față de fanii care l-au susținut pe danez, acuzându-i de lipsă de respect:

Pentru toţi fanii care au avut respect şi au rămas aici în seara asta, vă mulţumesc din adâncul inimii mele şi apreciez asta. Şi pentru toţi acei oameni care au ales să nu respecte jucătorii, în acest caz pe mine, să aveţi o noapte buuuuuună.

Rishi Persad, cel care l-a intervievat pe Djokovic, a încercat să tempereze situația, dar sârbul a continuat: „Au fost. Au făcut-o. Eu nu accept asta. Nu, nu, nu! Știu că îl încurajau pe Rune, dar asta e o scuză pentru a mă huidui pe mine. Ascultaţi, sunt în circuit de mai bine de 20 de ani. Ştiu toate trucurile. Mă concentrez pe oamenii respectuoşi care plătesc biletul, iubesc tenisul şi apreciază jucătorii. Am jucat în medii mult mai ostile, credeţi-mă – voi nu mă puteţi atinge.”

În ciuda incidentului, Djokovic s-a calificat pentru a 15-a oară în sferturile de finală de la Wimbledon şi urmează să-l înfrunte pe Alex De Minaur (9 ATP), care a trecut cu 6-2, 6-4, 4-6, 6-3 de Arthur Fils.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă