22.2 C
București
vineri, 26 mai 2023
AcasăSocialEducațieNicușor Dan a oferit premii pentru medaliaţii competiţiei "Romania Master of Mathematics"

Nicușor Dan a oferit premii pentru medaliaţii competiţiei „Romania Master of Mathematics”

Nicușor Dan, primarul Capitalei, le-a oferit premii medaliaţilor competiţiei internaţionale „Romania Master of Mathematics”.

„Cu emoție și bucurie, am înmânat vineri seară premiile I obținute de concurenții renumitei competiții internaționale “Romania Master of Mathematics”, care a avut loc săptămâna aceasta la București. 

Liceenii români au obținut 10 medalii, dintre care una de aur, ceea ce demonstrează că în școlile noastre există profesori care știu să insufle tinerilor pasiunea pentru matematică. 

La concurs, care se află la cea de a XIV-a ediție, au participat 90 de concurenți, însoțiți de 30 de team leaders, din 15 țări, printre care SUA, Israel, UK, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Franța, Italia, Ucraina, Serbia și România. 

Sper ca numărul celor care reușesc să performeze la astfel de concursuri dificile să crească de la an la an. 

Felicitări tuturor participanților, Colegiului Național de Informatică “Tudor Vianu” și Societății de Științe Matematice din România pentru organizarea competiției!”, a scris Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Rotativa se amână. Premierul Nicolae Ciucă nu demisionează până la soluționarea crizei din Educație

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, vineri, că nu își va depune mandatul până când nu va ajunge la un acord cu sindicatele din Învăţământ...

Intrare gratuită pentru copii la Muzeul Fotbalului de 1 iunie

De 1 iunie, copiii sub 14 ani vor beneficia de intrare gratuită la Muzeul Fotbalului, situat pe strada Gabroveni 24, în Centrul Vechi al...

Albirea profesionala a dintilor: cum are loc si care sunt avantajele acesteia

Dr. Iulia Velicu – Dental Hygiene Center Un zâmbet strălucitor și dinți albi sunt considerate semne ale unei sănătăți dentare excelente și contribuie la o...
Ultima oră
Pe aceeași temă