32.2 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiNews Alert! Poziția oficială a KLM la amenințarea cu bombă pe aeronava...

News Alert! Poziția oficială a KLM la amenințarea cu bombă pe aeronava cu destinația Amsterdam

,,Cu privire la zborul KL 1376, ce urma să decoleze în această seară de pe Aeroportul Henri Coandă din București, cu destinația Amsterdam – Schiphol, echipa KLM România dorește să facă următoarele precizări:

– aeronava Boeing 737-700 a fost menținută la sol din cauza unei amenințări cu bomba
– pasagerii și echipajul au fost debarcați în deplină siguranță
– în urma investigațiilor realizate de autoritățile locale, amenințarea s-a dovedit a fi falsă
– pasagerii care urmau să plece spre Amsterdam vor fi cazați gratuit la hotel în această seară și își vor continua călătoria în cursul zilei de mâine.”

,,Precizarea de mai sus este poziția oficială a companiei KLM Royal Dutch Airlines. În măsură să comenteze suplimentar pe acest subiect sunt autoritățile aeroportuare de la București.” Se arată în anunțul transmis presei.

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă