17.5 C
București
luni, 27 septembrie 2021

NEWS ALERT. INML: Oasele din curtea lui Dincă sunt de origine animală

Oasele descoperite în padure aparțin unei alte fete, decât Alexandra Măceșanu, au precizat medicii legiști, potrivit News.

Fragmentele oasoase din curtea lui Gheorghe Dincă sunt toate de origine animală, se arată în expertiză. Așadar, medicii legiști nu mai au ce să analizeze.

Potrivit raportului, atât fragmentele osoase, cât și fragmentele dentare descoperite în lizieră sunt de natură umană şi aparţin unei persoane de sex feminin, la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani. 

Totodată, fragmentele osoase din curtea lui Gheorghe Dincă sunt de origine animală, a rezultat din expertiza legiştilor.

INML a transmis raportul de expertiză procurorilor DIICOT.

„La data de 18.09.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate.

Din concluziile raportului de expertiză rezultă faptul că, fragmentele osoase şi fragmentele dentare expertizate provin de la scheletul unei singure persoane de sex feminin la care se estimează vârsta biologică la momentul decesului de circa 15-19 ani.

Resturile scheletale şi dentare identificate în liziera pădurii staţiunii agricole Caracal provin de la o altă persoană decât cea descoperită la data de 26.07.2019.

De asemenea, la aceeaşi dată, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase descoperite în toate perimetrele cercetate în locuinţa inculpatului şi a excavaţiilor efectuate în incinta imobilului, în perioada 12.08.2019 – 28.08.2019. Din concluziile acestui raport rezultă faptul că întregul material osos examinat este de origine animală”, a transmis IML.

Ultima oră
Pe aceeași temă