22.2 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăSocialMotivele invocate de Nicki Minaj pentru a nu veni la SAGA 2024....

Motivele invocate de Nicki Minaj pentru a nu veni la SAGA 2024. „Am fost sfătuită să nu mă deplasez”

Nicki Minaj era așteptată să facă un super-show la SAGA 2024. Cu doar câteva ore înainte de a urca pe scenă, artista și-a informat fanii că a fost sfătuită de echipa ei de securitate să nu se deplaseze în România.

SAGA 2024 a fost marcat de mai multe controverse. Pe lângă faptul că DJ-ul Hardwell a acuzat organizatorii că nu l-au plătit și nu i-au pregătit echipamentele, înrerupând show-ul de vineri seară, și Nicki Minaj și-a anulat concertul.

Ce a scris Nicki Minaj pe X (fosta platformă Twitter), cu doar câteva ore înainte de a urca pe scenă:

Din motive de îngrijorare pentru siguranța mea și a echipei noastre, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă.

Nicki Minaj le-a transmis fanilor că așteaptă cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie, dar până atunci va trebui să anuleze concertul programat la SAGA 2024.

Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul securității în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin.

Motivul invocat de Nicki Minaj pentru a nu mai veni la SAGA 2024

Conform celor spuse de artista din SUA, aceasta nu a mai venit la București din cauza „protestelor din zonă”.

Cu toate acesteas, singurele proteste anunțate sunt pentru ziua de luni. Contabilii au anunțat că vor ieșit în Piața Victoriei să protesteze contra măsurilor fiscale.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă