22.6 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Moarte suspectă a unui om de afaceri arădean incendiat în propria mașină

ISU Arad anunță că în jurul orei 7, incidentul a fost sesizat prin apel la 112. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat.

În momentul sosiri echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu violență si generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.

Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian Gheorghe.

Procuratura a făcut primele supoziții

Procurorii exclud o explozie întâmplătoare a mașinii omului de afaceri arădean Ioan Crișan, iar cercetările se fac in rem pentru omor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au declarat că Parchetul General va prelua dosarul privind explozia mașinii omului de afaceri din Arad, Ioan Crișan.

Un procuror ar putea pleca la Arad pentru cercetări și audieri.

La această oră, procurorii exclud ca mașina să fi explodat întâmplător și cred că a fost vorba de un dispozitiv exploziv.

Cercetările se fac in rem, pentru omor.

O explozie, urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunță autoritățile locale. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Ultima oră
Pe aceeași temă