24.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăLifestyleMișcare surprinzătoare pregătită de Kate Middleton și Prințul William

Mișcare surprinzătoare pregătită de Kate Middleton și Prințul William

Presa internațională transmite că Prințul William și Kate Middleton au de gând să ia o decizie surprinzătoare în următoarea perioadă.

Mișcarea pregătită de Kate Middleton și Prințul William

Mai exact părinții intenționează să-i mute pe Prințesa Charlotte și Prințul Louis departe de Palatul Buckingham.

Regele Carol al III-lea a introdus o nouă politică pentru a reduce numărul de membri ai familiei regale implicați în activitățile familiei, iar acest lucru ridică întrebări serioase cu privire la viitorul celor mai tineri membri ai familiei regale.

Prințul George, cel mai mare dintre cei trei copii ai lui Kate și William, este moștenitorul tronului și ar putea deveni rege în viitor. Totuși, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cei doi frați ai săi, Charlotte și Louis.

Conform unor surse apropiate cuplului Prințului William și Catherine, Ducesa de Cambridge, arată că cei doi au luat o hotărâre semnificativă în privința celor doi copii ai lor mai mici.

În lumina recentelor schimbări în familia regală, William și Kate doresc ca Prințesa Charlotte și Prințul Louis să crească departe de atmosfera strictă de la Palatul Buckingham, pentru a-și putea descoperi propria cale și a găsi înțelesul autentic al vieții lor.

Kate Middleton, cunoscută oficial ca Catherine, Ducesă de Cambridge, este soția Prințului William, Duce de Cambridge. Născută pe 9 ianuarie 1982, Kate s-a căsătorit cu William în aprilie 2011, devenind ducesă și membră a familiei regale britanice.

Ea este cunoscută pentru eleganța sa și pentru rolul său activ în susținerea unor cauze sociale, cum ar fi sănătatea mentală, educația copiilor și sprijinirea familiilor.

Kate este adesea apreciată pentru stilul său vestimentar sofisticat și pentru abilitatea de a echilibra viața publică cu cea de familie, fiind mamă a trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Kate Middleton și cancerul

Reamintim că vestea privind starea de sănătate a Prințesei Kate, în vârstă de 42 de ani, a produs un val de emoție și îngrijorare în rândul publicului britanic și al celor din întreaga lume.

Prințesa de Wales, soția Prințului William, moștenitorul tronului, a dezvăluit că urmează să fie supusă chimioterapiei preventive, în urma unor teste efectuate în urma unei intervenții chirurgicale abdominale majore suferite în luna ianuarie, care au indicat prezența cancerului.

În luna ianuarie, Kate a fost spitalizată timp de două săptămâni pentru o intervenție chirurgicală legată de o afecțiune necanceroasă, conform declarațiilor oficiale.

Cu toate acestea, ulterior, teste suplimentare au dezvăluit prezența cancerului, conform declarațiilor prințesei. Tipul de cancer nu a fost dezvăluit.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă