31 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSocialMiros înțepător la metrou: Metrorex și ISU au făcut verificări în două...

Miros înțepător la metrou: Metrorex și ISU au făcut verificări în două stații

Personalul Metrorex din stațiile de metrou Constantin Brâncuși și Râul Doamnei a detectat, marți, un miros înțepător, potrivit unui anunț al companiei transmis miercuri.

Metrorex a tranmis, miercuri, că a sesizat imediat autoritățile competente privind mirosul înțepător de la metrou pentru a investiga situația și a lua măsurile necesare. Echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență s-au deplasat rapid la fața locului pentru a efectua măsurători cu aparate portabile.

”În după-amiaza zilei de 9 iulie 2024, personalul Metrorex aflat în staţiile de metrou Constantin Brâncuşi şi Râul Doamnei a sesizat un”miros înţepător”. Ca urmare a acestei constatări, Metrorex a anunţat organele competente pentru a analiza situaţia şi a lua măsurile necesare. La faţa locului s-au deplasat echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), care au efectuat măsurători cu aparatele portabile”, transmite Metrorex, după sesizarea privind mirosul înțepător de la metrou.

În urma verificărilor, ISU a concluzionat că nu este necesară impunerea unor măsuri care să afecteze transportul public de persoane.

Metrorex a asigurat că zona rămâne sub monitorizare atentă și că sistemul de ventilație funcționează în parametri optimi pentru a garanta siguranța călătorilor.

Narcis Rosioru
Narcis Rosioruhttp://www.romanialibera.ro
Narcis Roșioru, născut în 1989, este un profesionist în comunicare și mass-media din București. Începând cu 1 iulie 2024, s-a alăturat echipei România Liberă. Anterior, Narcis a avut diverse roluri în mass-media, inclusiv editor web și specialist în social media la Europa FM, reporter la Fanatik.ro și producător video la Mediafax Group. A fost și redactor-șef la TeoTrandafir.com, unde a coordonat echipa editorială și gestionat pagina de Facebook. Narcis are o diplomă de master în Tehnici de Comunicare și Producție Mass-Media de la Universitatea Dunărea de Jos din Galați, unde a obținut și diploma de licență în Jurnalism.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă