12.3 C
București
vineri, 24 septembrie 2021

Minoră tâlhărită de un recidivist eliberat de două luni din închisoare

Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, poliţiştii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța, în cooperare cu un echipaj al Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Constanța, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 21 decembrie a.c., ora 17.30, bărbatul în cauză ar fi smuls telefonul mobil al unei minore, în vârstă de 15 ani, din Constanța, care se deplasa pe o stradă din municipiu.

Fapta a fost comisa pe strada Munții Tatra. Tânărul fost identificat dupa aproximativ 2 ore de la comiterea faptei. Este un Samsung Grand Prime, estimat la 1000 lei.
Bărbatul este recidivist, fiind liberat pe data de 16 octombrie 2018 din penitenciarul Poarta Albă, unde a executat 6 ani de închisoare pentru fapte similare.
Polițiștii l-au reținut pe bărbat după circa două ore.
Aceștia au recuperat prejudiciul, estimat la 1.000 de lei, pe care l-au predat persoanei vătămate și au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a bărbatului, pe care l-au introdus în arestul preventiv al I.P.J. Constanța.
La data de 22 decembrie a.c. bărbatul va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbatului.

Ultima oră
Pe aceeași temă