25.8 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiMiliardul Elon Musk reacționează la o fotografie. Cum arăta când era copil...

Miliardul Elon Musk reacționează la o fotografie. Cum arăta când era copil din perspectiva inteligenței artificiale

Instrumentele de inteligență artificială (AI) au devenit populare pe internet, iar mai mulți artiști le folosesc acum pentru a obține rezultate fascinante.

Artiștii folosesc în prezent această tehnologie puternică pentru a genera lucrări de artă realiste și uimitoare, care adesea fac furori pe internet. Recent, un utilizator a distribuit o imagine cu șeful Twitter, Elon Musk, în calitate de bebeluș, iar internetul dar și miliardrul au reacționat imediat. Imaginea virală a devenit virală.

elon musk copil

Fotografia a fost postată de un utilizator care poartă numele Not Jerome Powel, pe Twitter. În imagine, domnul Musk este văzut purtând o cămașă albă cu pantaloni maro. Obrajii săi roz și expresia dulce sunt punctul culminant al imaginii devenite virale. „BREAKING: Elon Musk ar fi lucrat la o formulă anti-îmbătrânire, dar a scăpat de sub control”, se arată în legenda postării. Răspunzând la aceasta, cel mai bogat om din lume a spus: „Băieți, cred că poate am luat prea mult”, alături de un emoji de bebeluș.

„Adorabil!”, „Ce cute este!”, comentează cititorii.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă