24.9 C
București
marți, 5 iulie 2022
AcasăȘtirile zileiMediuCampanii de toamnă pentru reciclare

Campanii de toamnă pentru reciclare

Luna octombrie aduce mai multe inițiative pentru mediu, românii fiind încurajați să recicleze.

“A sosit toamna, iar proiectele pe care le susținem alături de parteneri de nădejde sunt în plină desfășurare. În septembrie ne-am alăturat Patrulei de Reciclare, al cărei nou Ghid de Bune Eco-Maniere l-am susținut cu toată încrederea, iar în octombrie ne implicăm în proiecte de educare și transformare a comunităților împreună cu WEEE Forum și ERS Baterii”, se precizează într-un comunicat de presă al Asociației RoRec, remis cotidianului național “România liberă”.

Unul dintre cele mai importante evenimente va marca Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice.

“Prea multe deșeuri electrice ajung la gunoi: Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice se va concentra pe rolul consumatorilor în îmbunătățirea ratelor de reutilizare, recondiționare și reciclare. Pe 14 octombrie bate, din nou, gongul mobilizării la un gest cu beneficii enorme pentru mediu”, se mai menționează în comunicat.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă