12.9 C
București
miercuri, 22 septembrie 2021

Masca devine obligatorie în Neamț începând de miercuri. Vezi de la ce oră!

Masca de protecție devine obligatorie în localitățile din județul Neamț începând de miercuri, ora 5.00 dimineața, în spațiile deschise aglomerate, în târguri, piețe, oboare agricole, muzee în aer liber și în Biserici.

„Începând din 5 august, orele 6.00, se instituite obligativitatea purtării măştii de protecţie, pe raza judeţului Neamţ, de către toate persoanele cu vârsta peste 5 ani, prezente în spaţiile aglomerate în aer liber şi anume: pieţe, târguri, oboare; la oficierea oricărui tip de eveniment; muzee şi alte obiective turistice; lăcaşuri de cult turistice şi ecumenice.”, a anunțat Instituția Prefectului Neamț.

Autoritățile locale au decis ca persoanele care desfășoară activități fizice intense și care lucrează într-un mediu solicitant, cum ar fi lucrul în condiții de temperaturi și umiditate crescute, să fie scutite de obligativitatea purtării măștii de protecție.

Județul Neamț a înregistrat până acum 1.359 cazuri de persoane infectate cu Covid-19 și cu 2,89 îmbolnăviri la mia de locuitori se află pe locul 12 la nivel național.

Ultima oră
Pe aceeași temă