21.5 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăPoliticăMarcel Ciolacu îi face praf pe cei de la USR pentru consultanță...

Marcel Ciolacu îi face praf pe cei de la USR pentru consultanță de zeci de mii de euro pe lună din bani publici

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că liderii USR „nu au nicio jenă acum să îi pună pe românii sărăciți să le plătească consultanță de 44.000 de euro pe lună”. El apreciază că „transparența clamată atât de mult de aceiași preacurați useriști i-ar lăsa fără locuri de muncă”.

„Consultanță pe zeci de mii euro! Asta îi definește pe acești umflați pe bani publici de la USR! După ce au aruncat România în haos cu liberalizarea energiei, nu au nicio jenă acum să îi pună pe românii sărăciți să le plătească consultanță de 44.000 de euro pe lună”, declară Marcel Ciolacu.

El afirmă că zeci de milioane de euro din împrumuturile luate prin PNRR – mai exact din banii ce vor fi plătiți de români, cu dobânzile aferente – au fost ”alocate” de useriști pentru servicii de consultanță, transmite stiri247.ro.

Ciolacu îi acuză pe cei de la USR de consultanță ce a costat enorm ca motiv pentru care s-au opus optimizării PNRR

„Fără transparență, fără niciun criteriu, fără nicio fundamentare! Acum poate înțelege toată lumea de ce cei care propovăduiau <Fără hoție în funcții publice> s-au opus din toate puterile optimizării PNRR, solicitate de PSD. Pentru că transparența clamată atât de mult de aceiași preacurați useriști i-ar lăsa ca înainte de a ajunge accidental la guvernarea țării: fără locuri de muncă, fără venituri, șomeri pe banii celor pe care tocmai i-au împovărat cu toată <consultanța> lor”, conchide Ciolacu.

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a susținut, marți seara, la Antena 3, că a găsit în PNRR un buget care prevede 5 milioane de euro pentru funcționarea Agenției Naționale de Investiții în Sănătate și de cinci ori mai mulți bani prevăzuți pentru consultanță la această instituție.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Malaezia a anunțat o nouă viză pentru nomazi digitali

Malaezia tocmai a anunțat o nouă viză pentru nomazi digitali, în încercarea de a se poziționa ca următorul mare centru din Asia de Sud-Est...

Malaezia a anunțat o nouă viză pentru nomazi digitali

Malaezia tocmai a anunțat o nouă viză pentru nomazi digitali, în încercarea de a se poziționa ca următorul mare centru din Asia de Sud-Est...

Putin i-a dat cetățenia rusă lui Edward Snowden, refugiat în Rusia din 2013

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a acordat cetățenia rusă avertizorului de integritate şi subcontractor al serviciilor de informaţii americane Edward Snowden, refugiat în Rusia din...
Ultima oră
Pe aceeași temă