9.8 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021

Marcel Ciolacu, amendat pentru că nu a respectat regulile într-un restaurant

Mai multe persoane, printre care și Marcel Ciolacu, liderul PSD, prezente sâmbătă seară la o masă într-o pensiune din stațiunea buzoiană Sărata Monteoru au fost sancționate contravențional în urma publicării unei fotografii în care sunt surprinse stând la masă fără păstrarea distanței minime obligatorii.

„Au fost efectuate verificări în urma cărora au fost identificate toate persoanele care apar în imaginile din spaţiul public, acestea fiind sancţionate contravenţional, pentru că erau mai mult de 6 persoane la o masă. De asemenea, reprezentantul operatorului economic a fost sancţionat, pentru neluarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19. Cuantumul total al sancţiunilor este de 21.000 de lei.”, a precizat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române, citat de News.ro.

Localitatea Sărata Monteoru este în acest moment inclusă în scenariul verde iar activitatea în restaurantele aflate în spații închise este permisă dar numai cu respectarea regulilor de protecție și de distanțare între cei aflați la mese.

Ultima oră
Pe aceeași temă