38.5 C
București
joi, 11 iulie 2024
AcasăEconomieEconomie internăMarcel Ciolacu a anunțat punerea în dezbatere publică a proiectului privind introducerea...

Marcel Ciolacu a anunțat punerea în dezbatere publică a proiectului privind introducerea salariului minim european în România

A fost pus în dezbatere publică proiectul privind introducerea salariului minim european în România – a anunțat premierul Marcel Ciolacu, amintind că alegerile au trecut și că trebuie să revenim la prioritățile românilor.

Prim-ministrul le-a mulțumit membrilor guvernului, indiferent de culoarea politică, pentru atitudinea și neimplicarea activității executivului în campania electorală.

”Am văzut că a fost pus în transparenţă publică şi proiectul privind introducerea salariului minim european în România. Vrem ca românii să aibă slujbe plătite cât mai aproape de media europeană. Cred că asta aşteaptă românii de la noi, nivel de trai mai bun şi preţuri corecte. Nu circ în stradă, cum fac încă unele partide, deşi au fost deja taxate dur de electorat”, a spus premierul în şedinţă.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă