26.4 C
București
marți, 6 iunie 2023
AcasăPoliticăMarcel Ciolacu a anunțat că Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria...

Marcel Ciolacu a anunțat că Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că Gabriela Firea este candidatul social-democrat(PSD) la Primăria Capitalei.

„Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Generală a Capitalei. Vreţi să ieşim după emisiune prin Bucureşti să vedem ce a făcut Nicuşor Dan din Bucureşti? E vreun dezvoltator în Bucureşti care nu îşi face cruce să scape odată de el? E cineva care să îl laude pe Nicuşor Dan? A făcut ceva Nicuşor în Bucureşti? Nu ai apă caldă, nu ai apă rece, nu ştiu cu ce mafie se bate”, a spus Ciolacu la România TV, potrivit agerpres.ro.

Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei, Ciolacu atacându-i pe cei din USR și pe Nicușor Dan

El a adăugat că „administraţia nu e la îndemâna oricui”.

„Domnul Nicuşor Dan poate să fie un om inteligent şi am înţeles că e un om foarte inteligent. Administraţia nu e la îndemâna oricui, nu e o meserie uşoară, trebuie să te pricepi. Eu înţeleg cu oamenii noi din politică, am văzut ce a făcut şi ăla de la Braşov cu Curtea de Conturi, l-am văzut şi pe ăla de la Timişoara. Îmi pare rău, în acest moment nu au făcut faţă aceşti oameni la simple funcţii în administraţie”, a apreciat Ciolacu.

Marcel Ciolacu îi cere Gabrielei Firea să aleagă între Președinție și Primăria Capitalei

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că Gabriela Firea ar trebui să se decidă unde va dori să candideze, la Președinție sau la Primăria Municipiului București, pentru că la alegerile din 2024 „e clar că va fi candidatul și locul”.

„Și eu m-aș bucura că viitorul președinte al României să fie o doamnă. Era o discuție, un discurs al domnului secretar general PSD (Paul Stănescu – n.r.) în față doamnelor. Presupun că a dorit să fie mai binevoitor ca de obicei. Dacă doamna Gabriela Firea dorește să candideze întâi în interiorul partidului pentru a accede la această (funcție, de președinte al României – n.r.), eu nu am decât să mă bucur”, spune Marcel Ciolacu, preluat de mediafax.ro.

El afirmă, însă, că ar trebui desemnat un alt candidat pentru funcția de primar general al Capitalei.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Fostul ministru slovac al Justiției inculpat pentru că a salutat invazia Rusiei din Ucraina

Fostul ministru slovac al Justiției şi fost preşedinte al Curţii Supreme a ţării sale, Stefan Harabin, a fost inculpat pentru că a salutat decizia...

Eurobarometru: 61% dintre români sunt interesaţi de alegerile europene

O proporţie de 56% dintre cetăţenii europeni şi 61% dintre români se declară interesaţi de următoarele alegeri europene, indică sondajul Eurobarometru prezentat marţi, la...

Merită investiția într-o casă modulară? De ce casele modulare sunt noul trend în imobiliare

Casele modulare sunt cel mai nou trend din imobiliare. Acestea sunt structuri rezidențiale construite din module realizate într-un mediu de fabricație controlat, transportate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă