11.8 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeEconomieEconomie internăLudovic Orban susține că fostul președinte ANAF este doar "acarul Păun". Vinovat...

Ludovic Orban susține că fostul președinte ANAF este doar “acarul Păun”. Vinovat e Guvernul

Ludovic Orban, fost premier al României și fost președinte PNL, consideră că Lucian Heiuș, care a demisionat din funcția de președinte ANAF, este doar un “acar Păun”, adică un funcționar făcut vinovat pentru problemele create de șefii lui.

“Heiuș e pe post de acar Păun. Vinovat e guvernul că a făcut un buget mincinos”, a subliniat Ludovic Orban într-un mesaj postat pe internet.

Orban a postat acest mesaj în dimineața zilei de 30 mai 2023. În seara precedentă, Lucian Heiuș își anunțase demisia de la conducerea ANAF. Heiuș fusese numit în fruntea ANAF în luna mai 2022. Conform înțelegerii din Coaliția de guvernare, postul de președinte ANAF revine PNL.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă